بهترین غذای اصفهان چیست

بهترین غذاهای سنتی اصفهان که باید امتحان کنید February 2025

وقتی چغندر پخت، آرد را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا خامی آرد از بین برود. گوشت و لوبیا (یخنی لوبیا) از غذاهای معروف اصفهانی است که در گویش محلی «گوشدالوبیا» گفته می‌شود. این غذا ظاهری شبیه به حلیم دارد و معمولا با سبزی خوردن، ترشی و نان تازه سرو شده و آب آن نیز با نان خوردشده میل می‌شود. بریانی غذایی پرکالری است و معمولاً در وعده ناهار میل می‌شود؛ اما برخی از مردم اصفهان این غذای سنگین و لذیذ را به عنوان شام هم سرو می‌کنند.

بزرگترین شهرهای ایران از نظر مساحت و جمعیت تا ۱۴۰۴

امروزه نیز این غذای سنتی در مراسم مختلف، از مهمانی‌های خانوادگی گرفته تا جشن‌های خاص، سرو می‌شود و یادآور فرهنگ و اصالت اصفهان است. 1-پیاز را رنده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید و به‌اندازه یک گردو از آن قلقلی کرده و در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران اضافه کنید و کوفته‌ها را با نصف لیوان آب به کلم قمری اضافه کرده و در ظرف را ببندید تا پخته شود.3- برنج را خیس کرده و بپزید.

حلیم بادمجان و کشک بادمجان

همچنین جغوربغور هم برای اصفهانی‌ها غذای رایجی است که کمتر آن را در رستورانی می‌شود پیدا کرد. پس بهتر است برای امتحان همه غذاهای اصفهان یک همسفر اصفهانی پیدا کنیم تا قول پخت همه آنها را هم از او بگیریم. بهترین دوغ و باقلوای اصفهانی را می‌توانیم در شمال شهر و ابتدای خیابان حکیم‌نظامی امتخان کنیم. باقلوای اصفهان از نظر طعم و شکل تفاوت زیادی با دیگر باقلواهای ایران دارد.

{

بهترین طلافروشی تهران

تهران، پایتخت ایران، میزبان بسیاری از فروشگاه‌های طلا و جواهرات است که هرکدام با تنوع محصولات و کیفیت بالا شناخته شده‌اند. این مقاله به بررسی بهترین طلافروشی‌های تهران می‌پردازد تا...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:25:57 +0000 [source]

|}

کدام غذای محلی اصفهان مناسب روزهای سرد سال است؟

2-یک پیمانه برنج با گوشت، سبزی، برنج و جو را در میکسر ریخته تا کاملا خرد شوند.3-پوست باقالاها را بگیرید. 4-زمانی که مواد خوب ترکیب شدند، بقیه برنج، باقالا، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را بریزید و با دست ورز دهید. 5-تخم مرغ را بشکنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شوند.6-یک قابلمه را با دو پیمانه آب و نصف پیمانه روغن روی حرارت ملایم گذاشته و بگذارید بجوشد.

آش شوربا با طعم لذیذ و عطر دلپذیر خود در اکثر سفره‌خانه‌های قدیمی اصفهان سرو می‌شود. خورش ماست اصفهان، برخلاف سایر خورش‌های سنتی، غذا نیست و به‌عنوان کنار غذا، پیش‌غذا و دسر مصرف می‌شود. گندم را بشویید و به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید که گندم و گوشت برای چند ساعت خوب بپزند. در ادامه زیر قابلمه را خاموش کرده و استخوان‌های گوشت را به‌طور کامل جدا کنید. حالا گوشت و گندم را با گوشت‌کوب برقی یا دستی خوب بزنید تا حسابی له و یکدست شوند و دانه‌های گندم در آن مشخص نباشد. این مخلوط را مجددا روی حرارت ملایم بگذارید و شیر گرم را کم‌کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت شله زرد برسد.

{
    {
  • علاوه بر این، با داشتن امگا ۳، ویتامین‌های B12 و D، به تقویت حافظه، سلامت مغز و سیستم عصبی کمک می‌کند.
  • |}{
  • پوست کلم قمری را بگیرید و آن را به‌صورت مکعبی درشت خورد کنید.
  • |}
  • به این رستوران که وارد می‌شوید، آینه‌های رنگی و نقاشی‌های قدیمی نظرتان را جلب می‌کند.
  • {
  • این آش به دلیل طعم و مزه عالی طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
  • |}
  • اصفهان، معروف به نصف جهان، جاذبه‌های بی‌نظیری مانند مساجد، پل‌ها و باغ‌های تاریخی زیادی را در خود جای داده است.
  • {
  • در نهایت مثل دیگر کوکوهای ایرانی، کوکو قندی در روغن سرخ می‌شود و می‌توانید آن را نوش جان کنید.
  • |}{
  • پیشنهاد می‌کنیم این غذا را با کمی نان سنگک نوش جان کنید و طعم آن لذت ببرید.
  • |}
  • این غذای متفاوت که از گوشت چرخ‌کرده، زردک (نوعی هویج محلی)، آرد نخودچی، و شیره انگور تهیه می‌شود، با طعم شیرین و دلچسب خود توانسته در میان انواع کباب‌ها جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.
  • بعد از استراحت گوشت، سس قیمه ریزه را با پیاز و رب گوجه‌فرنگی می‌سازند و گوشت‌های قلقلی شده را در این سس قرار داده و باحرارت ملایم می‌پزند.
  • در ادامه گلاب، زعفران دم‌کرده و هل را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید.
|}

بهترین غذای اصفهانی با گوشت چرخکرده چیست؟

این آش را هم با برنج نیم دانه و هم با آرد می توان طبخ کرد و از جمله آش های سنتی پرطرفدار در اصفهان می باشد. گوشت و پیاز و ترخون را قلقلی می‌کنند و در آبی که گوشت و پیاز در آن پخته شده می‌اندازند. سیب زمینی هم به آن می‌زنند که غذا خیلی یک جور توی بشقاب نباشد. اصفهان یکی از شهرهای ایران است که به زیبایی و جاهای دیدنی فراوان‌‌اش شهرت دارد. اگر قصد سفر به این شهر را دارید، برای اقامت باید به فکر مکانی مناسب باشید.

    {
  • در صورت تمایل می‌توانید از روغن حیوانی و دارچین نیز استفاده کنید.
  • |}{
  • یخنی لوبیا معمولاً در دیگ‌های سفالی و با حرارت ملایم پخته می‌شود.
  • |}
  • هرچند که این غذا بسیار همه‌گیرتر از غذاهایی است که در بالا آمد.
  • این غذا ظاهری شبیه به همبرگر دارد و از ترکیب گوشت گردن گوسفند، جگر سفید گوسفند، ادویه اصفهانی، پیاز، نمک، دارچین و فلفل و زردچوبه تهیه می شود.
  • {
  • گوشت گوسفندی نیز با داشتن مواد مغذی فراوان به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
  • |}
  • بعداز مزه‌دار کردن گوشت‌ها با ادویه، نمک، زعفران، روغن‌زیتون و پیاز، گوشت‌ها را چند ساعتی استراحت می‌دهند تا حسابی طعم‌دار شوند.
  • اگر به اصفهان رفتید و به پلو به نظرتان جذاب آمد، بهترین پیشنهاد ما برایتان این است که سری به کترینگ‌های مرکز اصفهان بزنید.
  • حلیم بادمجان از غذاهای اصیل ایرانی است که می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی غذا به همراه نان سرو شود.
  • {
  • نکات تجربه حلیم بادمجاناین غذا به‌صورت گرم و با کشک فراوان سرو می‌شود و معمولاً با نان تازه و پیاز داغ همراه است.
  • |}{
  • این غذا با موادی مانند گوشت، پیاز، نعناع خشک، دارچین، روغن و زعفران درست می‌شود و در اصفهان با مقداری جگر سفید خرد شده و آبگوشت همراه با نان سنگک، کره سرد و ریحان سرو خواهد شد.
  • |}

در نوع آردی قطعات گز میان آرد نگهداری می‌شوند که موجب تازه‌ماندن و جلوگیری از چسبندگی آن‌ها می‌شود. گزهای اصفهان به دلیل ترکیبات اصیل و درصد بالای مغزها مثل پسته و بادام محبوبیت زیادی دارند. این مغزها علاوه بر افزایش ارزش غذایی، تأثیر زیادی بر کیفیت و قیمت گز دارند؛ به طوری که گزهای پر از پسته، خریداران بیشتری را به خود جذب می‌کنند. اصفهان بهشت عاشقان شیرینی و دسرهای خاص ایرانی است و تنوع بی‌نظیری از طعم‌ها و عطرهای ناب را در خود جای داده است. به عنوان مثال، خورش ماست، این دسر ویژه و شیرین، با ترکیب گوشت گردن و ماست چکیده طعمی منحصر‌به‌فرد دارد.

{
  • این ترکیب به ویژه در روزهای سرد پاییز و زمستان طرفداران بسیاری دارد و به عنوان یک صبحانه انرژی‌بخش، بدن را برای شروع یک روز پرانرژی خنک وسرد آماده می‌کند.
  • {
  • بدون شک، بریانی یکی از نمادهای اصلی آشپزی اصفهان است که شهرتی فراتر از مرزهای این شهر دارد.
  • |}{
  • این کباب لذیذ از ترکیب گوشت فیله گوسفندی، پیاز، فلفل‌دلمه‌ای، ادویه، زعفران، روغن‌زیتون و رب گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود.
  • |}{
  • به همین دلیل، در فرهنگ اصفهانی باور دارند که تهیه کاچی هفت دخترون باید با حضور هفت دختر انجام شود تا اثرگذار باشد.
  • |}
  • این کباب به‌جای اینکه روی زغال پخته شود، در یک سس خوشمزه می‌پزد.
  • {
  • زردک از گیاهان ریشه‌ای شبیه هویج است که طعم شیرینی دارد و به‌دلیل استفاده در این غذا، به آن کباب زردک نیز گفته می‌شود.
  • |}
  • جالب است بدانید که به خاطر موقعیت اقلیمی و جغرافیایی از گذشته تا به امروز طیف وسیعی از مواد غذایی اولیه متعلق به اصفهان بوده است.
  • خوراک ماش و قمری نیز مانند بسیاری از غذاهای محبوب اصفهانی حالتی حلیم‌گونه دارد.
  • حتما در برنامه‌ مسافران یک روز گردش در جلفا و کلیسای وانک وجود دارد.
  • {
  • نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده و آب آن‌ها را چند بار عوض کنید.
  • |}
|}

۲۱. حلیم شیر؛ یک غذای مقوی برای صبحانه

{
  • برای تهیه این آش، اصفهانی ها ابتدا مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه ورز می دهند و کوفته های کوچکی درست می کنند.
  • {
  • این غذای محلی اصفهان را معمولاً با فیله‌مرغ زعفرانی سرو می‌کنند.
  • |}
  • 1-آرد گندم را الک کرده، داخل قابلمه ریخته و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • {
  • اگر به شهر اصفهان سفر کردید این دسر پرطرفدار را از دست ندهید.
  • |}{
  • دختری فقیر و زیبا نامادری داشته که هر روز به او حکم می‌کرده تا سه گاو را به دشت ببرد.
  • |}{
  • این غذای لذیذ که در گویش محلی به آن گوشدالوبیا هم می گویند از نظر ظاهری خیلی شبیه حلیم است.
  • |}
  • طرز تهیه فرنی به این صورت است که ابتدا شیر را با نشاسته گل مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذارند تا به جوش بیاید و غلظت پیدا کند..
  • {
  • آب غذا را جدا کرده و بقیه مواد را با گوشت‌کوب به طور کامل له کنید.
  • |}
  • دوغ و گوشفیل از خوراکی‌های ویژه اصفهان است كه دو طعم شيرين و شور با هم تركيب می‌شود.
  • بریانی یکی از اصیل‌ترین غذاهای اصفهان نه تنها در بین مردم این شهر، بلکه میان گردشگران نیز محبوبیت ویژه‌ای دارد.
|}

در تهیه این حلیم مقوی، گوشت گوسفند به همراه برنج و ماش پخته شده و پس از افزودن کلم‌قمری، ادویه‌هایی چون زردچوبه، دارچین و فلفل، طعمی متفاوت و لذیذ به آن می‌بخشد. سبزی‌های تازه مانند جعفری، تره و شوید به این غذا عطر و طعمی خاص می‌دهند که همراه با پیازداغ و نعناع داغ، به یک خوراک دلپذیر تبدیل می‌شود. ماش و قمری غذای سنتی اصفهان را می‌توان به‌عنوان یک غذای کامل در نظر گرفت که هم‌زمان هم طعمی لذیذ دارد و هم احساس رضایت کامل از یک وعده‌غذایی سالم و مقوی را به شما می‌دهد. قیمه ریزه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که باوجود نام مشابهش به خورش قیمه، هیچ شباهتی به آن ندارد. این غذا که در برخی شهرهای دیگر ایران مثل کاشان و کرمانشاه هم به شیوه‌ای متفاوت پخته می‌شود، از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، آرد نخودچی و سبزی‌های معطر چون ترخون و نعنا تهیه می‌شود. برای پخت قیمه ریزه ابتدا پیاز رنده‌شده را به گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنند و سپس با ادویه‌هایی مانند زردچوبه و فلفل ورز می‌دهند تا خمیری چسبناک به دست آید.

{

بهترین خریدار ضایعات پلاستیک در تهران

در دنیای امروز، مدیریت ضایعات و بازیافت آنها اهمیت بسیاری یافته است. پلاستیک‌ها به عنوان یکی از منابع اصلی آلودگی محیط زیست، نیاز به جمع‌آوری و بازیافت دارند. در تهران،...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:25:18 +0000 [source]

|}

در ادامه آن را به‌شکل دلخواه ببرید، در ظرف سرو قرار دهید و شهد سرد را روی آن بریزید و اجازه دهید تا برای چند دقیقه این شهد به خورد کوکو برود. برای تهیه شهد کافی است آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود. در ادامه زعفران دم‌کرده و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه بجوشد. حلیم شیر یکی از غذاهای سنتی و محبوب اصفهان است که به خصوص در روزهای تعطیل برای وعده صبحانه میل می‌شود.

1-کنجد را در تابه بدون روغن بو دهید و وقتی سرد شد با خشخاش و کمی گردو در غذاساز پودر کنید. بعد هویج خورد یا رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.3- زردچوبه، نمک و فلفل، پودرکنجد و گردو و خشخاش را به آن اضافه کرده و سرخ کنید. 2-پیاز خورد شده را با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه در روغن تفت دهید.3- نخود را با پنج لیوان آب به پیاز اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. 4- برای لعاب غذا می‌توانید آرد گندم را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید.

گوشت حلیم شیر را می‌توانید به دلخواه انتخاب کنید اما برای طعم بهتر حلیم پیشنهاد می‌کنیم از گوشت گردن گوسفندی استفاده کنید. گوشت و گندم که پخته شد، بگذارید در یک قابلمه با هم بپزند و بعد آن را با دارچین، کنجد و روغن حیوانی تزیین کنید. به‌پلو، یکی از غذاهای معروف اصفهان است و جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های اهالی این شهر دارد. این پلوی خوش‌بو و لذیذ از ترکیب برنج، به، هویج و دارچین تهیه می‌شود.

کله‌جوش در اکثر سفره‌خانه‌ها و رستوران‌های اطراف میدان نقش جهان سرو می‌شود و از لحاظ فروش رقابتی بسیار نزدیک با کشک بادمجان دارد. یخنی لوبیا یا گوشت لوبیا، یک غذای اصیل و محبوب اصفهانی است که با طعمی خاص و لذیذ در سفره اصفهانی‌ها جایگاه خاص خودش را دارد. این غذا که در ظروف مسی طبخ می‌شود، از ترکیب لوبیاسفید، گوشت گوسفند، برنج، تره، شنبلیله و جعفری درست می‌شود.

اگر به اصفهان رفتید و به پلو به نظرتان جذاب آمد، بهترین پیشنهاد ما برایتان این است که سری به کترینگ‌های مرکز اصفهان بزنید. این همان پلو ماش و قمری نیست، ماش و قمری یک غذای حلیمی شکل است که با نان سرو می شود. برای تهیه ماش و قمری ابتدا گوشت گوسفند و ماش را جداگانه می پزند.

طرز تهیه یخمه ترش

بریان یا بریون، از معروف‌ترین غذاهای سنتی اصفهان است و  بهترین نوع آن از گوشت گوسفند تازه درست می‌شود. در این غذا که در نوع خود غذایی دل‌چسب و خوشمزه محسوب می‌شود موادی همچون گوشت گردن یا سردست، آرد نخودچی، نعنا خشک، نمک و فلفل و دیگر ادویه‌ها استفاده می‌شود. اگر قصد امتحان این غذا را دارید می‌توانید آن را در محله‌های پایین شهر و قدیمی‌تر اصفهان پیدا کنید. کوکو قندی همان‌طور که از نامش پیداست، دارای طعمی شیرین بوده که طرفداران خاص خود را دارد.

بهترین خریدار ضایعات آهن در تهران

مدیریت ضایعات آهن و بازیافت آن‌ها امری حیاتی و ضروری در هر شهری است. تهران، به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای ایران، نیاز به سیستم‌های کارآمد برای جمع‌آوری و بازیافت...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:25:29 +0000 [source]

در پخت این غذا از موادی مثل پیاز، نخود، روغن نمک و فلفل و آرد گندم سبوس دار استفاده می شود. این خوراک مقوی و لذیذ بیشتر در سفره خانه های سنتی اصفهان یافت می شود. جالب است بدانید خوردن این غذا در روزهای سرد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن تقویت می شود.

    {
  • سپس برنج را به باقی مواد اضافه می کنند و می گذارند تا آب آن بخار شود.
  • |}{
  • کباب مشتی معمولاً به عنوان یک غذای خاص و خاطره انگیز در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود.
  • |}
  • آن هم نه غذاهایی که در خانه‌ها یا رستوران‌های خودمان هست، بلکه غذاهای محلی و مخصوص آنجا.
  • پس توصیه می کنیم چنانچه سفری به استان اصفهان داشتید حداقل برای یکبار هم که شده طعم غذاهای سنتی این شهر را امتحان کنید مطمئناً پشیمان نخواهید شد.
  • {
  • امتحان کردن این غذا به‌عنوان دسر یا یک وعده اصلی به شما پیشنهاد می‌شود.
  • |}
  • کوفته‌ها را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید؛ این کار مانع از وارفتن آن‌ها می‌شود.
  • از بریانی معروف گرفته تا خورش ماست، تنوع غذایی این شهر برای هر سلیقه‌ای جذاب است.
  • {
  • شوربا هم یکی دیگر از غذا‌های سنتی اصفهان است که البته در سراسر ایران به روش‌های مختلفی پخته می‌شود.
  • |}{
  • از آنجایی که ماده‌ی مهم این غذا چند مغز مانند مغر بادام و پسته است و مغزها هم قیمت زیادی دارند و هم زیبایی، این غذا را مرصع پلو می‌خوانند.
  • |}
  • غذایی که در سفره خانه های شهر های مختلف بالاخص اصفهان به وفور یافت می شود که از قرار معلوم پدربزرگ تاس کباب های امروزی نیز اصالتاً اصفهانی بوده است.

با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. کاچی هفت دخترون یا همان بی بی حور درزمان قدیم توسط هفت دختر در روزهای شنبه و سه‌شنبه برای روای حاجت پخته می‌شده است. کوکو قندی در واقع یک نوع خاگینه سیب‌زمینی است که با سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، گلاب و زعفران پخته می‌شود. می‌توانید برای صبحانه آن را میل کنید و تا مدت‌ها احساس گرسنگی نکنید. شله بریون زیره، از لحاظ ظاهری بسیار شبیه حلیم است و از شله‌های پرطرفدار اصفهان به شمار می‌رود.

Contact Us
در ارومیه کجاست
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 09145622900
ارومیه
ارومیه, ایران, ایران

7-به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و با دست گرد کنید.8- بعد از آن که آب جوش آمد شعله را کم کنید و کوفته‌ها را در کف آن بگذارید تا بپزند. غذای چوقورتی از غذاهای سنتی اصفهان است که این غذا در شهر اصفهان با بادمجان سرخ کرده سرو می‌شود. طبخ اوماج سرکه چغندر بسیار آسان است و چغندر قرمز، آرد، سرکه، آب و نمک مواد اولیه آن را تشکیل می‌دهند. اوماج سرکه چغندر به دلیل ظاهر جذاب و طعم بی‌نظیری که دارد در لیست معروف ترین غذای محلی اصفهان از نظر مردم محلی و گردشگران قرار می‌گیرد.

یک لیوان آب در قابلمه بریزید و بشقابی را به‌صورت وارونه کف قابلمه قرار دهید تا به این ترتیب دلمه‌های کف قابلمه نسوزند. آب، شکر و آب‌لیمو را مخلوط کنید و روی دلمه‌ها بریزید و یک بشقاب روی آن‌ها برگردانید تا دلمه‌ها حین پخت باز نشوند. روی قابلمه فویل بکشد و ظرف دلمه را در فری قرار دهید که از ۱۵ قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. جالب است بدانید که زنان اصفهانی بر این باور هستند که نباید چشم مردان به این کاچی بیفتد و نباید این دسر در میان غریبه‌ها تقسیم شود. در مراسم‌هایی که کاچی هفت دخترون طبخ می‌شود، فقط بانوان و دختران از آن میل می‌کنند و آن را به عنوان نمادی از نذر و دعا برای حل مشکلات زندگی خود می‌دانند. اگر به اصفهان سفر کردید و فرصتی برای شرکت در این مراسم داشتید، طعم این دسر را از دست ندهید.

یادتان باشد که این حلیم وقتی از حرارت بیفتد، چند برابر سفت‌تر می‌شود. در نهایت حلیم شیر را با روغن و دارچین تزیین و با نمک یا شکر میل کنید. آش شوربای سبزی یکی از غذاهای اصفهان است که با کوفته‌های قلقلی کوچک، ترکیبی دلچسب و متفاوت ایجاد می‌کند.

بهترین غذاهای اصفهان کدامند؟

{
  • برای تهیه کوکو قندی، سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کرده و با تخم‌مرغ، شکر، زعفران و هل مخلوط می‌کنید.
  • اصفهانی‌ها آنقدر کلاسشان بالا است که زمانی که کسی نمی‌دانسته دسر چیست دسر داشته است.
  • شاید با خود فکر کنید که این غذا بوی چندان خوشایندی ندارد اما نگران نباشید وجود رزماری، زنجبیل، دارچین، برگ بو و سبزیجات معطر این غذا را خوش‌عطر و بو می‌کند.
  • {
  • می‌توانید شلغم خورد شده یا رنده‌شده هم به آش شوربای سبزی اضافه کنید.
  • |}{
  • قیمه‌ریزه نخودچی معروف ترین غذای محلی اصفهان است که می‌تواند انتخاب خوبی برای تمام ذائقه‌ها باشد.
  • |}{
  • این خورش با ماست چکیده، گوشت گردن، زعفران ناب و شکر تهیه می‌شود و با خلال پسته، بادام و زرشک تزیین می‌گردد.
  • |}
  • این غذا را می‌توان با گوشت‌های مختلف مرغ، گوشت چرخ‌کرده و گوشت گردن هم درست کرد.
  • {
  • آش شله‌قلمکار علاوه بر طعم لذیذ، به‌خاطر عطر دل‌انگیز خود بسیار پرطرفدار است.
  • |}
  • شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان شیرینی غذا را کم و زیاد کنید، همچنین می توانید به جای شکر از شیره خرما استفاده کنید.
  • {
  • این آش را معمولاً به جای اینکه با کشک بخورند با ماست میل می کنند.
  • |}
|}

هوا که سرد می‌شود، عطر خوش آش اوماج چغندر در خانه اصفهانی‌ها می‌پیچد. این آش در لیست غذاهای محلی اصفهان قرار می‌گیرد و مواد مورد نیاز برای طبخ آن آرد گندم، سرکه سیب، نمک و لبو است. آش اوماج چغندر را می‌توانید در شب یلدا طبخ کنید تا به سفره یلدایی شما رنگ‌ولعاب ببخشد. به جرات می توان گفت که حلیم بادمجان گل سرسبد تمام غذاهای محلی اصفهان که تا به اینجا به شما معرفی کرده ایم محسوب می رود. چرا که این غذای لذیذ در زمان های گذشته به غذای مجلسی معروف بود و البته به روش های مختلفی در اقصی نقاط کشور پخته می شود.

آش حلیم شیر

مواد تشکیل‌دهنده حلیم بادمجان نه‌تنها به طعم لذیذ این غذا کمک می‌کنند، بلکه ارزش غذایی بالایی نیز دارند. بادمجان که پایه اصلی این غذا است، سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مانند پتاسیم است. گوشت نیز به‌عنوان منبع پروتئین، انرژی و مواد مغذی ضروری، نقش کلیدی در این غذا ایفا می‌کند. عدس به‌عنوان یکی از حبوبات پرخاصیت، سرشار از آهن و فیبر است که به مقوی بودن غذا افزوده و کشک نیز منبعی غنی از کلسیم و پروتئین است.

طرز تهیه کله جوش

آش شله‌قلمکار علاوه بر طعم لذیذ، به‌خاطر عطر دل‌انگیز خود بسیار پرطرفدار است. مسافران زیادی با خرید بلیط قطار اصفهان به این شهر سفر می‌کنند تا از خوردن غذاهای محلی و بی‌نظیر آن لذت ببرند. بدون شک، بریانی یکی از نمادهای اصلی آشپزی اصفهان است که شهرتی فراتر از مرزهای این شهر دارد.

بهترین صرافی تهران

تهران، پایتخت ایران، محل فعالیت بسیاری از صرافی‌های معتبر و معروف است که خدمات تبادل ارز و دلار ارائه می‌دهند. در این مقاله، بهترین صرافی تهران با توجه به کیفیت...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:24:21 +0000 [source]

خانواده پسر با ازدواج این دو مخالف بودند برای همین دختر نذر می کند و برای حل مشکلش کاچی می پزد. زنان اصفهانی عقیده دارند که نباید چشم آسمان به این کاچی بیفتد و مردان و پسران طعم آن را بچشند، به همین جهت این کاچی در بین افراد غریبه و بیرون از خانه تقسیم نمی شود. خورش ماست بر خلاف دیگر خورش‌های معروف ایرانی، به صورت سرد هم سرو می شود. در نهایت می‌توان گفت غذا بخش مهمی از فرهنگ و سنت هر شهر را تشکیل می‌دهد از این رو شناخت غذاهای اصیل هر شهر ما را به آشنایی کامل‌تری از آن شهر می‌رساند. اگر قصد سفر به شهر زیبای اصفهان و خوردن غذاهای لذیذ این شهر را دارید با همکاران ما در مجله گردشگری روم تور در تماس باشید. خورش آلوچه سبز طعمی ترش و ملس دارد و مواد تشکیل‌دهنده آن گوشت خورشتی، نعنا تازه، جعفری، آلوچه سبز، نمک، فلفل و پیاز است.

در تهیه‌ی این غذا از موادی مانند گوشت گوسفندی چرخ‌کرده، گوجه فرنگی، آرد نخودچی، پیاز رنده شده و سرخ شده، روغن و نعناع خشک استفاده می‌شود. همچنین در صورتی که به جای تکه‌های گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده شود این غذا رنگ بهتری می‌گیرد. در صورتی که علاقه‌مند بودید در سفر به اصفهان قیمه ریزه را امتحان کنید بهتر است سری به مناطق قدیمی و حوالی پایین شهر اصفهان بزنید. بریانی یکی از اصیل‌ترین غذاهای اصفهان نه تنها در بین مردم این شهر، بلکه میان گردشگران نیز محبوبیت ویژه‌ای دارد. این غذای سنتی که نماینده فرهنگ و ذائقه اصفهانی است، از ترکیب گوشت گوسفندی با دارچین، جگر سفید، پیاز، دنبه، زعفران و نعناع خشک تهیه می‌شود.

    {
  • کوکو قندی که جزو غذاهای سنتی اصفهان به شمار می‌رود در گذشته از محبوبیت زیادی برخوردار بوده اما امروزه طبخ آن به شدت کاهش یافته است.
  • |}{
  • این غذا با گوشت، به، آلو و برگه زردآلو درست می‌شود و طعمی خاص و متفاوت دارد و یکی از خوشمزه‌ترین آنها را می‌توانید در هتل بخردی امتحان کنید.
  • |}
  • رستوران نقش جهان فضایی زیبا و دل‌نشین دارد و با غذاهای ایرانی، بین‌المللی و دریایی از شما پذیرایی می‌کند.
  • {
  • این غذا را بنابر سلیقه با سرکه یا آب‌غوره، نان تازه و سبزی میل می‌کنند.
  • |}{
  • برای تهیه این غذای اصفهانی باید پیاز، به، گوشت تکه‌ای، زعفران دم‌کشیده، برنج و آلو خورشتی را مخلوط کنید و بگذارید با هم بپزد.
  • |}{
  • از نکات جالب گوشفیل اصفهانی، سرو آن به همراه دوغ غلیظ محلی است.
  • |}
  • یکی دیگر از آش های سنتی اصفهان که البته در اقصی نقاط ایران طرفداران زیادی دارد آش شوربای سبزی می باشد.
  • برای پخت این غذا ابتدا گندم و آب و نمک را با ادویه مخصوص می‌جوشانند و سپس له کرده و در نهایت شیر ​​را اضافه می‌کنند.
  • بریان یا بریون، یکی از معروف‌ترین غذاهای محلی اصفهان است که بیشتر مردم کشورمان آن را می‌شناسند.
  • اوماج سرکه چغندر نوعی آش محسوب می‌شود و پای ثابت سفره‌های اصفهانی در شب یلدا و روز‌های سرد زمستانی است.

واکنش جهانی به دیپ سیک؛ از محبوبیت تا شکایت‌های قانونی/ آیا چین می‌تواند تاج‌وتخت هوش مصنوعی را از آمریکا بگیرد؟

بهترین طبیعت تهران

تهران، پایتخت پرهیاهوی ایران، دارای مکان‌های طبیعی بسیاری است که می‌تواند پناهگاهی برای فرار از شلوغی و استرس شهری باشد. در این مقاله، یکی از بهترین نقاط طبیعی تهران را...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:26:46 +0000 [source]

کوفته‌ها را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید؛ این کار مانع از وارفتن آن‌ها می‌شود. در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و اجازه دهید تا غذا برای یک ساعت بپزد. وقتی کوفته‌ها پخت، کشک را با کمی آب‌جوش رقیق کنید و آن را در قابلمه بریزد. غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناخته‌شده را در بر می‌گیرد که اغلب به دو دسته هستند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده می‌شوند و غذاهای شل و آب‌دار و آش‌مانند. در واقع، غذاهای اصفهان معمولا از ترکیب حبوبات و گوشت تشکیل می‌شود که به‌صورت له‌شده درمی‌آیند و با نان تازه و سبزی خوردن میل می‌شوند.

{

بهترین دکتر ضایعه نخاعی در تهران

ضایعات نخاعی از جمله مشکلات جدی و چالش‌برانگیز در حوزه پزشکی هستند که نیاز به درمان و مراقبت ویژه دارند. در تهران، به عنوان پایتخت ایران، پزشکان متخصص و توانمندی...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:24:53 +0000 [source]

|} {

بریانی: امضای غذای اصفهانی

|}

مواد اولیه کوکو قندی شامل تخم مرغ، سیب زمینی، گلاب، زعفران، جوهر لیمو و شکر است. به پلو یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی اصفهان است که در دید بسیاری از گردشگران یک غذای عجیب و غریب به نظر می رسد. غذایی که با ذائقه هر کسی سازگار نیست البته طرفداران بسیار زیادی را نیز به خود اختصاص داده است. غذایی که در سفره خانه های شهر های مختلف بالاخص اصفهان به وفور یافت می شود که از قرار معلوم پدربزرگ تاس کباب های امروزی نیز اصالتاً اصفهانی بوده است.

{

بهترین صفرشویی تهران

تهران، پایتخت ایران، با تعداد بسیار زیادی از مراکز صفرشویی معروف در کشور مواجه است. این مراکز به دلیل کیفیت خدمات و محیط محفوظ‌تر آنها، مورد توجه مردم قرار گرفته‌اند....

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:24:28 +0000 [source]

|} {

طرز تهیه حلیم عدس با گوشت

|}

قیمه‌ریزه نخودچی را هم می‌توان با نان، به‌شکل خوراک صرف کرد و هم با پلو. با سر زدن به مطلب بهترین رستوران‌های اصفهان می‌توانید از بین رستوران‌های این شهر، بهترین گزینه را برای چشیدن غذاهای محلی اصفهان انتخاب کنید. برنج را از قبل خیس کنید و بعد همراه با آب روی حرارت متوسط بگذارید تا نیم‌پز شده و آب آن کاملا کشیده شود. دوسوم برنج را برای داخل کوفته‌ها بریزید و بقیه را کنار بگذارید. گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و زردچوبه، یک عدد پیاز (رنده‌شده و آب‌گرفته) و سبزی خوردشده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید؛ سپس برنج نیم‌پز را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا به‌انداز یک نارنگی از مواد بردارید و در دست‌تان گرد کنید و برای اینکه سطح آن صاف و یکدست درآید، می‌توانید دست‌تان را خیس کنید.

بهترین خریدار ضایعات مس در تهران

در دنیای امروز، مدیریت ضایعات و بازیافت آنها اهمیت بسیاری یافته است. تهران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرهای ایران، نیاز مبرمی به سیستم‌های کارآمد برای جمع‌آوری و بازیافت ضایعات...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:25:05 +0000 [source]

{

بریانی: نماد بی‌رقیب غذاهای سنتی اصفهان

|}

در مرحله بعد برنج را آبکش کرده و ترکیب به دست آمده را به همراه ماش، لایه لایه میان برنج می ریزند و دم می کنند. نکات تجربه حلیم بادمجاناین غذا به‌صورت گرم و با کشک فراوان سرو می‌شود و معمولاً با نان تازه و پیاز داغ همراه است. حلیم بادمجان یکی از غذاهایی است که باید در سفر به اصفهان حتماً امتحان کنید. اگر با بلیط قطار اصفهان به این شهر سفر می‌کنید، بازدید از رستوران‌های سنتی اصفهان را در برنامه خود قرار دهید. طریقه سرو کاله‌جوشکاله‌جوش معمولاً با نان محلی مانند نان سنگک یا تافتون سرو می‌شود و بهترین گزینه برای وعده‌های سبک و مقوی است.

اگر طعم شیرین را در غذاها دوست دارید پیشنهاد می‌کنیم در سفر به اصفهان این غذای سنتی را امتحان کنید. یکی از پیازها را نگینی خورد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس به آن زردچوبه بزنید. پیاز دوم را رنده کرده و همراه با شوید خشک، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودرسیر به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید و ورز دهید. مقداری آب جوش در قابلمه‌ای بریزید و وقتی جوش آمد، برنج و ماشی که از قبل خیس کرده بودید، در قابلمه بریزید و وقتی به جوش افتاد، در آن را بگذارید تا برنج باز شود.

{

غذا های اصفهان؛ طعم های متفاوتی که نباید از دست بدهید

|} {
    {
  • این غذای سنتی اصفهان از ترکیب گوشت چرخ‌کرده،‌ پیاز، سیب‌زمینی، رب گوجه‌فرنگی، نعناع و جعفری تازه، آرد نخودچی، روغن و ادویه تهیه می‌شود.
  • |}{
  • کوکوقندی با طعم شیرین و خاصی که دارد، بیشتر در دسته دسر و پیش‌غذاهای اصفهانی قرار می‌گیرد.
  • |}
  • برنج را همراه با آب بپزید و وقتی پخت، سبزی خورد شده را به آن اضافه کنید.
  • آش شوربا با طعم لذیذ و عطر دلپذیر خود در اکثر سفره‌خانه‌های قدیمی اصفهان سرو می‌شود.
  • {
  • بعد از کوبیدن مواد، به آن شکر می زنند و دوباره روی حرارت می گذراند تا شکر آب شود.
  • |}
  • گوشت، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ورز دهید و به اندازه یگ گردو برداشته و سرخ کنید.3.
  • در ادامه زیر قابلمه را خاموش کرده و استخوان‌های گوشت را به‌طور کامل جدا کنید.
  • بریانی پس از ترکیب این مواد و سرخ کردن آن‌ها، شکلی فشرده و ظاهری شبیه به همبرگر به خود می‌گیرد.
  • {
  • صبر کنید چند دقیقه داخل شربت بمانند، سپس با دوغ آن را سرو کنید.
  • |}{
  • بعد از اینکه از حرارت افتاد، در ظرف سرو بکشید و با پودر نارگیل تزیین کنید.
  • |}
|}

مهم‌ترین ویژگی این شله، عطروبوی زیره سیاه در آن است که خواص آن را دوچندان می‌کند. طرز تهیه فرنی به این صورت است که ابتدا شیر را با نشاسته گل مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذارند تا به جوش بیاید و غلظت پیدا کند.. در ظرف سرو ریخته و مدتی در یخچال گذاشته تا اصطلاحا فرنی ببندد. نکته جالب اینکه شیره را با فرنی مخلوط نمی کنند و فقط مانند سس روی آن می ریزند. حلیم غذایی معمول در سر سفره ایرانیان است که معمولا در وعده صبحانه سرو می‌شود. بااین‌حال همانطور که گفتیم به نظر می‌رسد این غذا بیش از هرجای ایران در سفره مردم خوش‌سلیقه اصفهان پیدا می‌شود.

در اکثر روزهای سال هتل ‌های اصفهان، پذیرای مسافران زیادی هستند. بنابراین شما می توانید از طریق وسایت اسنپ تریپ اقدام به رزرو هتل اصفهان با امکان کنسلی آنلاین و پشتیبانی 24 ساعته کنید. بریون از گوشت گردن گوسفند، جگر سفید گوسفند، ادویه اصفهانی و پیاز درست می‌شود. مهم‌ترین و سر زبان‌ترین غذای اصفهان و شاید بهترین غذای اصفهان بریان است. چون نام این غذا بریان است و در لهجه‌ی اصفهانی‌ها آن را بریون می‌گویند.

بهترین خریدار ضایعات در تهران

در دنیای امروز، مدیریت ضایعات و بازیافت آنها اهمیت بسیاری یافته است. تهران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرهای ایران، نیاز مبرمی به سیستم‌های کارآمد برای جمع‌آوری و بازیافت ضایعات...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:24:38 +0000 [source]

وقتی تمام مواد پخته شد، به آن نمک بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. آب غذا را جدا کرده و مابقی مواد را با گوشت‌کوب کاملا له کنید. غذا حاضر است، آب را جداگانه در کاسه بریزید و گوشت و لوبیا را در ظرف بکشید و با نان و ترشی سرو کنید.

برای مثال بسیاری از آنها عقیده دارند باید شب سال نو ماش‌پلو بخورند. این غذا که از غذاهای سنتی اصفهان است، اگرچه ترکیبات دمپخت ماش را دارد، اما درواقعا برنج آن دم‌کرده و به همراه شکر صرف می‌شود. آرد الک‌شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود؛ اما رنگش تغییر نکند. آب را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند و یکدست شود. سپس شکر و زعفران را در تابه بریزید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود. در آخر گلاب را اضافه کنید و وقتی مخلوط شد، کاچی را از روی حرارت بردارید.

    {
  • کباب مشتی سفری است به دل فرهنگ غنی و عطر و طعم‌هایی که به‌راحتی می‌توانند شما را جذب خود کنند.
  • |}{
  • در ابتدا، ماش را به طور جداگانه می‌پزند و سپس گوشت گوسفند و پیاز و ادویه‌ها را سرخ می‌کنند.
  • |}{
  • در مرحله بعد سبزی (تره، جعفری، شنبلیله و مرزه) و برنج را به مخلوط قبل اضافه می کنند و مجدد 20 دقیقه آن را می پزند و کم کم ماش را اضافه می کنند.
  • |}
  • سپس در ظرفی جداگانه گوشت (یا مرغ) را با آلو و زعفران می پزند و کنار می گذارند.
  • طرز تهیه و مواد اولیه گوش فیل تقریبا شبیه به بامیه است و طعمی دل‌نشین را به شما هدیه می‌دهد.
  • همچنین، حلیم شیر می‌تواند یک انتخاب عالی برای صبحانه‌های جمعی و دورهمی‌های خانوادگی باشد.
  • 1-نصف پیاز را رنده کرده با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید.2- آرد نخودچی، نمک، فلفل، سبزی خشک و نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه را در گوشت ریخته و ورز دهید.
  • {
  • وقتی همه مواد پخت و آبش به‌طور کامل کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید، هسته‌های آلو را جدا کرده و شروع به کوبیدن آن‌ها کنید تا خوب له شوند.
  • |}{
  • فرنی اصفهانی با شیره خرما یا انگور و آش شوربای سبزی نیز طعم‌های سنتی و به‌یادماندنی دارند که سفر به این شهر را به یک خاطره ابدی در ذهن مسافران تبدیل می‌کنند.
  • |}
  • وقتی آب برنج تقریبا کشیده شد، برنج و ماش پخته را نیز با گوشت‌کوب بکوبید.

تقویت بینایی، افزایش انرژی و عضلانی‌شدن بدن، تقویت حافظه، پاک‌سازی کبد و کلیه، پیشگیری از سکته قلبی، کنترل اشتها و کاهش وزن و کنترل دیابت از جمله خواص مفید این غذای خوشمزه هستند. یخمه تُرُش از غذای اصیل و قدیمی اصفهانی است که برخلاف اسمش، طعم شیرینی دارد و به‌دلیل وجود به در آن، اغلب در پاییز و زمستان پخته می‌شود. این غذای پرخاصیت برای رفع کم خونی، افزایش انرژی و شادابی، جلوگیری از پوکی استخوان، بهبود عملکرد مغز، رفع استرس و… مفید است.

خورش ماست برخلاف نامش به عنوان یک غذای اصلی سرو نمی‌شود، بلکه نقش دسر را در مهمانی‌های مجلل و رسمی دارد. ترکیب طعم شیرین شکر و ماست با گوشت ممکن است در نگاه اول غیرمعمول به نظر برسد؛ اما پس از امتحان آن، اعتراف خواهید کرد که یکی از بهترین دسرهای سنتی ایران را چشیده‌اید. حلیم بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای اصفهان محسوب می‌شود که شهرت آن به سایر شهرهای ایران هم رسیده است.

{

بهترین طلاسازی تهران

تهران، به عنوان یکی از شهرهای پرتنش و پرتحرک ایران، میزبان بسیاری از طلاسازی‌های با کیفیت و تخصص است. در این مقاله، به معرفی یکی از بهترین طلاسازی‌های تهران می‌پردازیم...

Posted: Tue, 18 Feb 2025 22:25:39 +0000 [source]

|}

برای درست‌کردن این کوفته خوشمزه، ابتدا مواد اصلی را بادقت مخلوط می‌کنید؛ گوشت، شوید، پیاز رنده‌شده، برنج نیم‌پز و ادویه‌هایی مثل زردچوبه و فلفل سیاه. سپس داخل این خمیر نرم و لطیف، آلو خورشتی، زرشک و پیازداغ یا تخم مرغ آب پز می‌گذارید و به شکل توپ‌های نرم درمی‌آورید. پس از اینکه کوفته‌ها آماده شد، به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذارید تا کاملاً منسجم شوند. سپس در قابلمه‌ای با پیازداغ، زعفران و کمی آب جوش کوفته‌ها را می‌پزید و با سس خوشمزه‌ای که از آلوی خورشتی درست شده، طعمی بی‌نظیر می‌سازید. کوفته شوید باقالی نه‌تنها از نظر طعم بی‌نظیر است، بلکه با مواد مغذی خود مثل باقالی و شوید، یک غذای مقوی و سالم به‌حساب می‌آید. این خوراک خوشمزه را حتماً یکبار امتحان کنید و از طعم لذیذش در کنار خانواده یا مهمان‌ها لذت ببرید.

اگر در سفر به اصفهان به‌دنبال تجربه غذاهای سنتی و خانگی هستید، کاله‌جوش یکی از بهترین انتخاب‌ها خواهد بود. بسیاری از مسافران با تهیه بلیط قطار اصفهان این فرصت را پیدا می‌کنند تا از تجربه غذاهای سنتی اصفهان لذت ببرند. بعد از آن که مواد گفته شده را خوب ورز دادند مانند کتلت یا کوکو، آن را در روغن سرخ می کنند. سپس به کباب ها ترکیب ملس سرکه و شیره را اضافه می کنند تا بجوشد و به خورد کباب ها برود. می توانید به جای سرکه شیره از شکر، آب و زعفران حرارت دیده استفاده کنید. برای تهیه این غذا ابتدا ماش را جداگانه با آب می پزند بعد به صورت جداگانه گوشت گوسفند و پیاز و ادویه را تفت می دهند و به آن قمری رنده شده و سبزی پلویی اضافه می کنند.

قبل از آبکش‌کردن، سبزی خوردشده و ماش پخته را در آن بریزید و بعد آبکش کنید. 4-کف قابلمه روغن بریزید، یک لایه برنج و یک لایه کوفته قلقلی و کلم قمری بریزید تا لایه‌ها پر شود و دم بکشد. پلو ماش و قمری یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین غذاهای سنتی اصفهان است. گوشت گوسفندی، سبزی‌های پلویی، ماش، پیاز و ادویه‌های مختلف اجزای تشکیل‌ دهنده این غذای خوش عطر و طعم است.

  • وقتی آش حاضر شد، آن را در ظرف موردنظر بکشید و روی آش را با نعنا‌داغ و پیاز‌داغ تزیین کنید.
  • {
  • این پلوی خوش‌بو و لذیذ از ترکیب برنج، به، هویج و دارچین تهیه می‌شود.
  • |}
  • حلیم شیر اصفهان یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه است که با طعم بی‌نظیر و خواص فراوانش در استان اصفهان طرف‌داران بسیاری دارد.
  • {
  • حدود ۱۰ دقیقه بعد غذا حاضر است و می‌توانید آن را با نان سرو کنید.
  • |}{
  • غذاهای پخته و کوبیده شده که مخلوط گوشت و حبوبات هستند و غذاهای آبدار شبیه سوپ و آش.
  • |}
  • تفاوت اصلی شوربای اصلی اصفهان با بیشتر شورباها در کوفته‌های کوچک گوشت‌چرخ‌کرده‌ای است که در این آش اصفهانی وجود دارد.
  • اصفهانی‌ها غذاهای دیگری هم دارند که لزوما در رستوران‌ها یافت نمی‌شوند.
  • اگر به دنبال یک شروع خوشمزه برای روزتان هستید، این وعده دوست‌داشتنی را از دست ندهید.
  • {
  • این غذا ظاهری شبیه به همبرگر دارد و از ترکیب گوشت گردن گوسفند، جگر سفيد گوسفند، ادويه اصفهانی، پياز، نمک، دارچین و فلفل و زردچوبه تهیه می شود.
  • |}{
  • آش شوربای سبزی با عطر و طعم سبزی‌های معطر و کوفته‌های گوشتی، به ویژه در روزهای سرد زمستانی طرفداران زیادی دارد و به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی اصفهان شناخته می‌شود.
  • |}

هسته خرما را بگیرید و آن را در یک لیوان آب بپزید و سپس آن را حسابی له کنید. حالا خرمای له‌شده را همراه با مغزهای پودرشده، پودر سنجد، پودر نارگیل و چهار لیوان آب روی حرارت بگذارید و مخلوط کنید. در این مرحله نوبت به افزودن نبات و شیره خرما است که باید روی حرارت ملایم تاحدی هم بزنید که مواد قوام بیاید و غلیظ شود. شعله را خاموش کنید، در قابلمه را بگذارید تا گداخته دم بیفتد و با زعفران خوش‌رنگ شود. در صورت تمایل می‌توانید از روغن حیوانی و دارچین نیز استفاده کنید.

{

مواد لازم برای 5 نفر:

|}

در اصفهان این غذا همراه با مقداری جگر سفید پخته و چرخ شده، آب گوشت، کشک، ریحان، دوغ خنک و نان سنگک سرو می‌شود. بریون یک غذای چرب، پرخاصیت و مقوی بوده و طعم آن با ذائقه‌ی اکثر ایرانیان سازگار است. در سفر به اصفهان برای خوردن این غذای خوشمزه باید به رستوران‌های سنتی شهر سر بزنید. ماش و قمری یکی از غذاهای سنتی و محبوب اصفهان است که ترکیبی از گوشت، ماش، کلم‌قمری و سبزیجات معطر است. این غذای اصیل اصفهانی با طعمی خوشمزه، به‌ویژه در فصل‌های سرد سال جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های اصفهانی دارد.

{بهترین ها|مقاله|گردشگری} https://daroromiekojast.ir/blog
لینک منبع